header header header header

Contact

Hulsmaatstraat 60
NL-7523 WG Enschede
T: +31 (0)53 20 68 324
F: +31 (0)53 20 68 325
M. info@hpnplus.eu

Uitzenden

Wat betekent uitzendwerk?
Uitzendwerk betekent niet, dat een uitzendkracht een tijdelijke arbeidsovereenkomst krijgt, maar dat hij/zij voor een bepaalde periode aan een opdrachtgever ter beschikking wordt gesteld. Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd is natuurlijk ook mogelijk indien dit de wens van de opdrachtgever is.

Een tijdelijke aanstelling
Een opdrachtgever kan door de inzet van tijdelijke werknemers een optimale personeelsplanning doorvoeren en kan daardoor probleemloos pieken en dalen in bijvoorbeeld de productie opvangen. De duur van de tijdelijke ter beschikking stelling kan al naargelang de wens van de opdrachtgever variëren.

Te calculeren kosten voor opdrachtgevers
Uitzendbureau HPN+ B.V. neemt alle administratieve lasten met betrekking tot de inzet van uitzendkrachten voor haar rekening. Zoals o.a. betaling van lonen en afdrachten van sociale premies.

Ook de kosten van loondoorbetaling bij ziekte, vakantie en individuele vrije dagen worden door HPN+ B.V. gedragen. Rekeningen worden uitsluitend over gewerkte uren gemaakt. Hierdoor zijn loonkosten direct inzichtelijk voor de opdrachtgever.

Gemotiveerde HPN+ B.V. uitzendkrachten
Een uitzendkracht van HPN+ B.V. is geïnformeerd dat de mogelijkheid tot overname door de opdrachtgever bestaat. Ook moet een uitzendkracht uiterst flexibel zijn en in korte tijd in staat zijn verschillende werkzaamheden te verrichten en zich aan veranderende omstandigheden aan te passen.

Overname van uitzendkrachten mogelijk
Ovename van uitzendkrachten is binnen een, met u vooraf vastgestelde, periode mogelijk.

In welke bedrijfstakken is HPN+ B.V. werkzaam?
Het werkgebeid van Uitzendbureau HPN+ B.V. strekt zich uit van eenvoudige productiewerkzaamheden tot hoog gekwalificeerde werkzaamheden in zowel technische, als administratieve beroepen.

U wilt meer informatie?
Indien u meer informatie over een bepaald onderwerp wenst, kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, ook buiten kantoortijden. Vanzelfsprekend kunt u ook een afspraak maken met één van onze gediplomeerde medewerkers. Wij heten u van harte welkom in onze vestiging.