header header header header

Contact

Hulsmaatstraat 60
NL-7523 WG Enschede
T: +31 (0)53 20 68 324
F: +31 (0)53 20 68 325
M. info@hpnplus.eu

Bemiddeling

De beste, gekwalificeerde medewerkers aan te trekken is het doel van iedere onderneming.

Sollicitanten trefzeker te beoordelen, sterke en zwakke plekken te ontdekken vraagt naast veel ervaring en “Fingerspitzengefühl“, ook een behoorlijke hoeveelheid tijd.

Uw HPN+ B.V. voordelen in vogelvlucht:

  • Door onze organisatie in te schakelen krijgt u de beschikking over een zeer uiteenlopend werknemersbestand. Deze werknemers zijn prestatiegericht en gemotiveerd.
  • Zorgvuldige analyse van de werkomgeving en behoeften, garanderen een doeltreffende plaatsing van tijdelijke werknemers. Periodiek worden uitgebreide evaluatiegesprekken gehouden.
  • Onze dienstverlening is voor u snel calculeerbaar en eenvoudig te controleren. Bij onze werving en selectie betaalt u uitsluitend bij succes!

Onze organisatie volgt de wet- en regelgeving op de voet. Dit betekent voor u als opdrachtgever dat u met een betrouwbare partner in zee gaat die daarnaast periodiek gescreend wordt op naleving van o.a. de door de ABU gestelde criteria. Bijvoorbeeld regelgeving met betrekking tot milieu- en arbeidsomstandigheden. Daarnaast beschikken alle medewerkers binnen onze organisatie over het diploma uitzendmedewerker waardoor er een solide basiskennis is ten aanzien van flexibele arbeid.

Met ons kijkt u over de horizon en kunt u zich, indien gewenst, ook internationaal bewegen!