header header header header

Contact

Hulsmaatstraat 60
NL-7523 WG Enschede
T: +31 (0)53 20 68 324
F: +31 (0)53 20 68 325
M. info@hpnplus.eu

Werkgevers

Vanaf begin 2010 is HPN+ B.V. actief in Oost-Nederland. Vanaf de start is het doel van HPN+ B.V. in Oost-Nederland één van de belangrijke spelers te zijn in het grensoverschrijdende verkeer van werknemers. Op deze wijze kunnen wij onze klanten een extra dienstverlening aanbieden, die verder gaat dan vele van onze collega uitzendbedrijven. Immers, als wij de oplossing voor uw vraag naar (tijdelijk) personeel niet op de Nederlandse markt kunnen vinden, kunnen wij teruggrijpen op ons Duitse, Kroatische of Poolse netwerk.

Daarom is HPN+ B.V. een sterke partner vooral als het gaat om productiepersoneel en vakmensen. Inmiddels zijn een groot aantal industriële bedrijven uit Oost-Nederland vaste klant bij ons. Zij weten dat wij in staat zijn snel en flexibel te reageren, ook als het gaat om grotere projecten.

HPN+ B.V. is in bezit van het certificaat NEN 4400-1 en is het geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid. Dit keurmerk is voor klanten en uitzendkrachten de garantie dat HPN+ B.V. haar (personeels)administratie op orde heeft en op tijd lonen, belastingen en sociale verzekeringspremies betaalt.

Net zo belangrijk is het dat onze vestiging medewerkers in het bezit zijn van een VCU diploma. HPN+ B.V. is hiermede in staat aan VCA-gecertificeerde bedrijven gekwalificeerd personeel te leveren.

HPN+ B.V. is met haar kennis van de markt en met haar sterke partner, HPN+ GmbH in Duitsland, in staat om zo goed als elk probleem op het gebied van (tijdelijk) personeel aan te pakken en op te lossen.