header header header header

Contact

Hulsmaatstraat 60
NL-7523 WG Enschede
T: +31 (0)53 20 68 324
F: +31 (0)53 20 68 325
M. info@hpnplus.eu

Over HPN+

HPN+ B.V. is als uitzendbureau inmiddels een begrip in Oost-Nederland. HPN+ is zowel in Nederland als ook vlak over de grens in Duitsland actief.

Ons uitzendbureau richt zich vooral op de sectoren techniek en productie maar ook in andere sectoren hebben wij beschikbare mensen en vacatures. Van ongeschoolde krachten tot mensen met een vakgerichte opleiding, het is voor HPN+ B.V. geen probleem om deze mensen snel een passende baan aan te bieden.

Steeds vaker is HPN+ B.V. actief op banenbeurzen en worden er speciale banenavonden georganiseerd. Een leuke manier om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Vanuit ons kantoor in Gronau en Enschede kan HPN+ , wegens haar korte lijnen, de opdrachtgever en uitzendkracht snel van dienst zijn. Naast het bestand van Nederlandse (potentiële) uitzendkrachten kunnen wij ook terugvallen op ons kantoor in Duitsland, Kroatien en Polen die over een groot bestand aan gemotiveerde krachten beschikt en staan te popelen om in Nederland te kunnen gaan werken.

HPN+ B.V. is NEN gecertificeerd. Daarnaast zijn alle consulenten in het bezit van een VCU certificaat en hebben zij speciale opleidingen gevolgd voor het uitzendwezen wat garant staat voor vakkundig personeel die zowel de taal van de opdrachtgever als van de uitzendkracht spreken. Kortom: HPN+ B.V. werkt voor u!